Coachning, kurser och förlag

Min målsättning är att ge dig som person möjligheter att utvecklas i ditt eget liv på bästa möjliga sätt. 

Jag gör det genom att stödja dig via coachning, via de kurser i personlig utveckling jag håller och de böcker jag skriver och ger ut. 

Min utgångspunkt är att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv där du är i livet just nu.  

Tjänster

Självförverkligande coachning

Som coach utgår jag från ett holistisk perspektiv på dig och din situation. Som utbildad Gestaltpraktiker med ett extra intresse i de andliga aspekterna att vara människa i denna tid så stödjer jag dig att hitta dina val, beslut och mål oavsett om de är yrkesmässiga eller privata. 

Kurser

Att anordna kurser är berikande och energigivande för mig. Det finns just nu inget fast schema för olika kurser men det är under utveckling. Kurser som vi just nu erbjuder i grupp eller online är:

Evolved Mind Pro, Life & eLife

Dessa tre kurser är korta, enkla och lär dig effektiva mentala tekniker för att uppnå sin potential när det gäller kreativitet, intuition och för att uppnå sina mål. Evolved Mind eLife är vår ekurs som du går hemma vid din egen dator eller via din telefon.

Pro – Är anpassad för företagares, ledares och andra yrkesgruppers behov av mentala träning. 
Life & eLife – Är inriktade på alla de utmaningar som man möter till vardags i livet i stort. 

Vad säger våra kunder?

Ulf Winroth är en kunnig och erfaren coach/vägledare som jag varmt rekommenderar. Med Ulf känner jag full tillit och förtroende för hans kompetens att vägleda inom personlig utveckling. Hans genuina engagemang att hjälpa lyser starkt!
Cecilia Åkesdotter
Föreläsare
Jag vill hela tiden utveckla mig och hitta nya sätt att hitta lösningar. Genom AlphaThinking Pro har jag först och främst fått förståelse för hur hjärnan går på olika frekvenser och hur dessa påverkar mig, hur jag fungerar och hur jag lättare kan ta fram min kreativa sida och ökat tilliten till min intuition. I min verksamhet betyder kursen att jag kan ta snabbare beslut och tro på det jag först känner. Kunna reflektera och kreativt hitta nya idéer. För mig själv personligen har den inneburit större förtroende för mig själv och det jag möter. Jag tror att många fler behöver kursen än de tror själva. Den utvecklar dig och får dig att lära känna dig själv. Därför rekommenderar jag andra att gå kursen. Speciellt de som ofta ångrar beslut, känner att de saknar kreativitet och svårt att lita på sina egna instinkter
Stefan Rapp
Entreprenör
rural-forest_erbjudande.jpg

Mina böcker

Om Ulf Winroth

I dagsläget drivs BeLiving AB av mig, Ulf Winroth.  

Jag är beteendevetaren som under drygt 20 år arbetat med UX och användbarhet inom IT-branchen.

Idag skriver jag böcker, utbildar i mental träning, jobbar som coach och även som healer. 

Du är alltid välkommen att kontakta mig:
Mobil: 0732 – 688600
Sype: Ulf_Winroth
Mail: Ulf @ beliving.se 
(ta bort mellanrummen så fungerar adressen)